Slutkonferens/Final seminar

Skriv ut

Slutkonferens för projektet LIFE Coast Benefit!
Hölls den 14e till 16e maj 2019

 

Vi delade vår framgångssaga från projektet! Och delade lärdomar från arbetet.

Konferensen hölls i Norrköping med utflykter till kust och skärgård under dag två, den 15 maj.
Inbjudan gick ut till alla EU-länder.
Konferensen riktade sig till tjänstemän inom naturvårdsområdet, politiker, sakägare som berörts av projektet och markägare.

Ta del av våra projektresultat i vår Laymans report: http://lifecoastbenefit.se/reports/layman_report_2019/

 

 

Plats

Konferensen kommer att hållas på konferensanläggning Louis De Geer centralt i Norrköping

Mer information om konferensanläggningen hittar du här http://louisdegeer.se/

Pris

Det utgår ingen konferensavgift, men anmälan är bindande. Vid avanmälan senare än 2019-04-23 eller uteblivet deltagande, tas en administrationsavgift på 1000 SEK ut.

Konferensmiddag den 14 maj ingår i konferensen och ingen avgift tas ut. Alkoholhaltig dryck bekostas dock av deltagaren själv.

Eventuellt restaurangbesök på kvällen den 15 maj bekostas av deltagaren själv.

Antal deltagare

Konferensen kan ta emot maximalt 150 deltagare och det kommer finnas en reservlista för personer som erbjuds plats vid avbokningar.

Boende

Boende bokas och bekostas av deltagaren. Det finns ett flertal olika boendealternativ centralt i Norrköping, inom gångavstånd från konferenslokalen.

Projektledningen kommer att bo på Scandic och First hotel som båda ligger nära centralstationen och på gångavstånd till konferenslokalen.

Vi har förbokat rum på båda hotellen om flera vill bo där, båda ingår i statliga ramavtal på avropa.

Förbokade rum på Scandic Norrköping City   finns tillgängliga till 14/4 och man behöver ange en bokningskod; LIF140519 Kontaktuppgifter mm Förbokning Scandic

Förbokade rum på First hotel finns tillgängliga till 23/4, du behöver säga att du ska delta på slutkonferens LIFE Coast Benefit för att få ett av de förbokade rummen. Länk till First Hotel

 

 

Mat

Maten på konferensen är genomgående närproducerad. Nedan presenteras planerad meny, det kan givetvis bli någon ändring utifrån tillgång på råvaror. Under utflykten den 15 maj är maten ännu inte helt bestämd men närproducerat är efterfrågat.

Lunch Tisdag 14/5 : Citronbakad laxfilé med ramslökdressing och dillslungad potatis

Konferensmiddag (alkoholhaltig dryk på deltagarens egen bekostnad):

Mingel förätt: Ankrillett, krassemajo, rågbröd.

Veg: Rotselleririllett, krassemajo, rågbröd.

Varmrätt: Ryggbiff, Rödvinssky, Ramslök, Amandinpotatis.

Veg: Sotad morot, dragonkräm, tångkaviar, morotschips, morotspure

Dessert: Vaniljpanna cotta, Marinerade jordgubbar, Jordgubbssky, Knäckig karamell.

Lunch Torsdag 16/5: Kravmärkt köttgryta med kött från Sänkdalens gård, Tornbychampinjoner och sparris. Serveras med grönsaksris

 

Besök i projektområden 15 maj

Utflykterna dag 2, den 15 maj, är begränsade till 50 personer per resmål. Därför är val av resmål endast en intresseanmälan, resmålen kan komma att fördelas om mellan deltagarna.

Ta med skor och kläder som fungerar att vara ute i naturen hela dagen oavsett väder.